درباره نشریه

فصلنامه پژوهش در آموزش ریاضی، مجله‌ای علمی-تخصصی به صاحب امتیازی دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان است. این مجله، به منظور ارائه تازه ترین نظریه ها و یافته های علمی در حوزه آموزش ریاضی تلاش دارد که گامی در جهت توسعه‌  و کیفیت بخشی به دانش آموزش محتوا و تبیین  چالش‌ها و ارائه راهکارهای مرتبط با آموزش ریاضیات در همه‌ی مقاطع و سطوح آموزشی بردارد.

مخاطب نشریه اساتید، متخصصان، پژوهشگران، معلمان و علاقمندان آموزش ریاضی در تمام زمینه های تخصصی مرتبط با آموزش ریاضی است.

زبان انتشار نشریه:

با توجه به اینکه زبان اصلی انتشار  مقالات زبان فارسی به همراه چکیده انگلیسی می­ باشد لذا این نشریه آماده دریافت مقالات محققین مختلف از سراسر کشور در حوزه­ های مربوطه می­ باشد.

هزینه ارسال و دریافت مقاله:

ارسال مقاله برای نشریه و انجام فرآیند داوری در این نشریه به صورت کاملا رایگان می باشد. از آنجایی که سیاست اصلی این نشریه بر ترویج و گسترش علم در بین تمام محققین دنیا می­ باشد لذا دسترسی به متن کامل تمامی مقالات چاپ شده و آرشیوی این نشریه، به صورت کاملا رایگان می­ باشد.

فرآیند پذیرش مقاله:

پذیرش  مقالات در این نشریه پس از طی فرآیند داوری دقیق توسط حداقل 3 داور و تائید توسط حداقل 2 داور و انجام اصلاحات لازم می تواند انجام شود. انتشار و چاپ مقالات پذیرش شده در نشریه نیز کاملا رایگان می ­باشد.